Anonym (ikke efterprøvet)

Måske sjælen

Rasmus Nikolajsens nye digtkreds er en lille bog med meget på hjerte. 

Evernight - det evige mørke

Evernight er første bind i en virkelig spændende serie for teenagere om mirakelmagere, hekse og altopslugende mørk magi.

De tabte minders ø

En filosofisk og foruroligende fabel om en ø, hvor alting langsomt forsvinder.

Lazaruseffekten

Syvende bog om arkæologen og antihelten Bjørn Beltø er fremragende underholdning. Som altid leverer Egeland en tankevækkende historie spundet ind i fakta og mystik.

Sjælefrø

En samling på 150 digte eller "sjælefrø", der alle har nyreligiøst eller spirituelt sigte.

Hos Hades

Da Anders dør af en blodprop, mens han er i biografen, fragtes hans døde krop på hospitalet, men hans sjæl følger med Odysseus ned til Hades, en fortælling om kroppens rejse fra døden til graven, og det er historien om sjælens møde med sagnfigurerne i Hades.

Sjælefuglen

Billedbog - Filosofisk og poetisk fortælling med kort, delvist rimet tekst og enkle vignetter om sjælefuglen, som man skal lytte til, fordi den bor midt i sjælen og har skuffer til alle menneskets følelser Gendigtet af Johannes Møllehave

Åndesøstre

Den 16-årige Janine bliver dræbt i en færdselsulykke. Hun når lige at få en fornemmelse af dødsriget, før hun bliver sendt tilbage til livet. Men hendes afdøde tvillingesøster Lenore er taget med tilbage til livet i Janines krop. Nu er de to personligheder i én krop

Om sjælen

Også med titel: Aristoteles' Skrifter om Sjælen : De anima