Anonym (ikke efterprøvet)

Lyst og forbrydelse af Marquis de Sade

Var Marquis de Sade litterat og filosof - eller var han en simpel sadist, der brugte sine bøger til at få afløb for lysterne, mens han var fængslet?

Ved Chesil Beach af Ian McEwan

Velskrevet psykologisk kortroman om et nygift pars første fatale elskovsnat. På et hotel ved den sydengelske kyst gør Edward og Florence klar til den første nat som ægtepar. De er begge nervøse, men også lykkelige og forventningsfulde. Alligevel er intet som det burde være! Hidtil har de opført sig…

Styrkeprøver af Marius Nørup-Nielsen

Kan man få muskler af at læse noveller? Ved hjælp af Marius Nørup-Nielsens "Styrkeprøver" kan man gøre forsøget, men man skal dog ikke blive skuffet, hvis det mislykkes.

Inderkredsen af T. Coraghessan Boyle

Et underspillet og ulidenskabeligt, men stærkt foruroligende drama om den pris, de nærmeste betaler for at underkaste sig en karismatisk og genial sexforskers visioner.

Anatomen af Federico Andahazi

Vi er i renæssancen; vi er i Italien; det er opdagelsernes tid, og denne på flere måder fantastiske historie handler også om en opdagelserejse: fundet af kvindens klitoris. Federico Andahazi er argentiner og har skrevet en skøn historisk roman om Mateo Columbus (Colón på spansk), ansat ved Padovas…

Soning af Ian McEwan

Hvad gør man, når ens ord pludselig får konsekvenser, man ikke havde drømt om?