Anonym (ikke efterprøvet)

Hvalernes sang af Jojo Moyes

Sæt dig behagelig til rette og nyd denne dejlige engelske kærlighedsroman, som udover at fortælle en god historie faktisk også har et budskab.

Ingen sang om kærlighed af Karen Duve

117 kg’s dame sidder i et fly fra Hamburg til London og delagtiggør læserne i sine fornøjelige erindringer om opvæksten i 1960’ernes Tyskland.

Bel Canto af Ann Patchett

En bananrepublik, en operadiva, en indflydelsesrig japansk forretningsmand, dennes tolk samt en flok forvirrede terrorister udgør scenariet i denne charmerende og underholdende kærlighedsroman.

21 måder at dø

Engang var de 15-årige Stella og Amalie bedste veninder. Med udgangspunkt i jalousi lægger Amalie Stella for had og får flere og flere med i et mobbeprojekt, som langsomt nedbryder hende.

Skønnest

Fantasy. Den forældreløse Aza har komplekser over sit udseende. Til gengæld har hun pragtfuld sangstemme, den fører til at hun hvirvles ind i et net af intriger, da en anden vil misbruge hendes talent

Ruby synger blues

Billedbog. Ruby taler og råber meget højt. Derfor kan børnene ikke holde ud at lege med hende. Hun bliver ked af det. Men så vil sax-spilleren og jazz-sangerinden lære hende at synge. Mon det vil hjælpe?