Anonym (ikke efterprøvet)

Klub Solskov

Relevant og fin historie for mellemtrinnet om at stå ved sin identitet og lære at sige fra.

Blodmånens diamant

Når man har ventet i evigheder på 2’eren i en serie, og den viser sig at være ligeså forrygende, fantastisk, hæsblæsende og stærkt vanedannende som den første, bliver man nærmest lykkelig.

Os mod jer

Forfatterens anden historie fra Bjørneby har ishockeyen som altafgørende omdrejningspunkt og som sædvanlig, når det gælder Backman, er underholdningen helt i top.

Evig vinter

Interessant og lavmælt klimafiktion med en let dystopisk stemning om et folks uvisse fremtid.

Bjørneby

Forfatterens fjerde roman er ikke en typisk Backman med sit noget dystre plot. Humoren er dog til stede som vanligt, og læseoplevelsen er i top.

Os to

Denne tegneserie, med illustrationer i rød, hvid og sort, fortæller historien om et par, der lever med deres kunst i deres lejlighed. 

Frøken Peregrines sælsomme børn 3 - Sjælenes bibliotek 

I tredje og sidste bind i den fantastiske fortælling om frøken Peregrines sælsomme børn, undslipper Jacob, Emma og den talende hund Addison, som de eneste, de onde gejster. Sammen rejser de fra nutidens London tilbage til den victorianske tid for at redde Frøken Peregrine og deres…

Det bortførte bogstav

S og G drager ud for at redde deres ven; Men rejsen er fuld af farer og strabadser; De skal over Fnuller-ørkenen, hvor et enormt monster hersker og igennem Futhark-skoven, som bebos af de levende døde; Og vil de nogensinde opklare, hvem der er bortføreren, og få reddet deres ven?Højtlæsning med…

De døde vågner

En meteorit rammer Jorden, og 18 år efter udbryder en dødelig epidemi; 18-årige Emily har mistet sine familie og venner, men hun finder sammen med nogle få overlevende; Ofrene for epidemien kommer til live igen, men de er ikke længere mennesker; Hvorfor har Emily og hendes venner overlevet?