Anonym (ikke efterprøvet)

Jønke - mit liv af Jørn Nielsen

Jørn Nielsen, Jønke - fra Hells Angels - giver gennem sin livshistorie et indtryk af, hvordan udviklingen fra 1970-ernes knallertbander og frem til nutidens rockerbander har formet sig.

Broder Jacob af Henrik Stangerup

Vi er i 1500-tallet i denne biografiske roman om Broder Jacob - i den urolige tid, hvor katolicismen og protestantismen kæmper om det religiøse herredømme i Europa.  

Utro, håb og kærlighed af Anette Engell

Dette er bogen, alle har en mening om - også uden at have læst den; bogen, hvor Annette Engell blotlægger sit ægteskab for offentligheden i en blanding af hævntogt og selvterapi.  

Manden i Mongoliet af Kurt L. Frederiksen

"Det moderne menneske har tilsyneladende to store drømme; vi vil ud under fremmede himmelstrøg og møde andre mennesker og kulturer; og vi vil bekræftes i, at vi er noget, at vores liv har mening. Vi vil have verden som scene, høste bifald og vinde accept".

Den dansende dæmon af Ole Michelsen

En god beskrivelse af, hvordan det er at være alkoholiker og af den behandling, der har hjulpet Ole Michelsen med at få alkohol-dæmonen til at sove.  Anbefalet af bibliotekar Inge-Lis Sjørslev, HvidovreBibliotekerne Lån bogen på

Majbritte Ulrikkeholm - forvandlingen

Interview med Majbritte Ulrikkeholm Hvordan spiller din bog og den nye cd sammen?  Tilbage til jorden kan læses som en selvstændig bog, men jeg har skabt musikken og fortællingen samtidig, og…