Anonym (ikke efterprøvet)

Dødebogen af Patricia D. Cornwell

Opklaringen af et bizart mord på ung, smuk tennisstjerne truer såvel Scarpettas privatliv som hendes professionelle karriere.

Sporfund af Patricia D. Cornwell

Støv er ikke bare støv, når Patricia Cornwells kendte retsmediciner Kay Scarpetta leder efter spor for at finde årsagen til et mystisk dødsfald.

Al kødets gang

Hvis du er fan af Sherlock Holmes, vil du elske denne victorianske krimi, der giver et spændende tidsbillede af Edinburghs Old Town anno 1847.

Djævelens værk

Et mord bliver begået på Assistens Kirkegård og ved obduktionen opdager knogleekspert Josefine Jespersen, at der er ridset et kors ind i kraniet. Snart bliver der talt om Djævelens værk, da flere mord med samme signatur dukker op.

Under huden

Den 18-årige Patrick opdager noget mystisk under en dissektion på sit anatomistudie. Han har problemer med at blive troet på pga. sit Aspergers syndrom og så bliver det farligt for ham.

De frelste

Krimi om to dødsfald inden for samme kirkesamfund, får ligsynsdommer Jenny Cooper til at grave dybere

De forsvundne

Ligsynsdommeren, Jenny Cooper, kæmper stadig med sine indre dæmoner samtidig med at hun forsøger at passe sit job og at være der for sin teenagesøn, som hun er alene med. En sag om to forsvundne unge mænd går hurtigt fra at handle om hellig krig, til at handle om korruption og magtmisbrug.

Ligsynsdommeren

Jenny er nyansat ligsynsdommer, og da hun begynder at grave i 2 teenageres pludselige død, møder hun megen modstand

Kold frygt

Krimi fra Georgia, hvor retsmedicineren Sara Linton kaldes ud til et tilsyneladende selvmord, der dog er starten på en række forbrydelser i universitetsmiljøet, og hvor også Saras nærmeste bliver involveret

Det levende kød

Madeleine Karno og hendes far, politilægen, bliver sat på en sag om et uhyggeligt fund af en myrdet prostitueret i Frankrig i 1894. Samtidig kæmper Madeleine for at blive optaget på universitetet, og hendes forlovede er ikke helt den, hun troede