Anonym (ikke efterprøvet)

Ind i min himmel af Majbritte Ulrikkeholm

Erindringsroman om pigen, der vokser op hos bedsteforældrene i et arbejderkvarter i Odense og bliver en stor sangerinde. Fortalt med varme, ømhed og humor - og med plads til engle og drager ... Dette er en bog, man må lytte til; en bog, som er så varm og så fuld af eventyr og mystik og sanselighed,…

Den dag farfar stak af

Smuk historie om liv, død og drømme og om at tilgive, når der begås fejl, og elske hinanden på  trods af forskelligheder. 

Tiden er en morder

Spændingsroman om korsikanske familier, der holder ældgamle skikke i hævd, er yderst velskrevet og spændende, men desværre alt for lang.

Gangster farmor

At skulle tilbringe hver evig eneste fredag hos sin ustyrligt kedelige farmor, der kun laver mad med kål, og som følge deraf både lugter hysterisk meget af kål og prutter med en kvækkende lyd, når hun går, er simpelthen alt andet end sjovt.

Harens øjne

Barndomserindring om den sommer en 6-årig dreng bliver kørt langt væk til Vesterhavet og efterladt hos sin morfar, som han aldrig før har mødt

Ordene de ikke siger til mig

I Paris vokser Véronique op som hørende barn af døve forældre. Det er en svær barndom og hun trives ikke i hjemmet, der er præget af stilhed. Hendes opmærksomme morfar reagerer, og Véronique finder trøst og støtte hos ham.

Magnolia af Skagerrak

Magnolia er på sommerferie hos sine bedsteforældre sammen med sin storebror og sine to kusiner. Hun fanger en underlig fisk og finder en forunderlig historie.

Duften af vanilje

Siris mormor er meget syg af kræft. Coco, den nye dreng i klassen, har det ikke godt derhjemme. De har brug for hinanden, for måske kan de sammen redde Siris mormor - hvis Siri klarer, trodser og overvinder de fire elementer luft, jord, ild og vand

Kongen af Bali

Særdeles vellykket og læseværdig bog om forfatterens bedstefar, der i sin velmagts dage sejlede for ØK, og som til sin død drømte sig tilbage til et horehus i Shanghai.