Anonym (ikke efterprøvet)

Evig troskab af Morten Sabroe

En rigtig drengebog - absolut ikke kun for drenge - om bandekrig, den første kærlighed og med rytmer af Elvis Presley.

Drengen på pasbilledet af Espen Haavardsholm

Espen Haavardsholm skriver en roman om sit liv – en fint ma­skeret nøgleroman. I kursiverede afsnit kommenterer digteren den roman, han er i gang med. Hvad er sandhed, og hvad er digt?

Nord for fjorden af Lisbeth Brun

En sjov og ligetil debutroman om en piges vej ud af barndommens ensomhed. Bogen foregår i Nordjylland, og fortælleren/ forfatteren mener, at Danmark slutter ved Limfjordens nordlige bred.

Vernon G. Little af D. B. C. Pierre

D. B. C. Pierres debutroman vandt i 2003 den britiske litteraturpris Booker-prisen. Fuldt fortjent. Følg 15-årige Vernon G. Little gennem et Amerika på vrangen. Vernon er 15 år og har store problemer. Ikke bare almindelige teenagegenvordigheder som en mor, der med en fiktiv kniv dagligt…

Månen over Bella Bio af Bjarne Reuter

Og hvad er det så med den måne? Jo, titlen er fra historiens mormor, der siger, at månen hver søndag stod halvt over Bella Bio. Den anden halvdel var hældt ned i biografen!

Sunde tanker fra en syg sjæl af Michael Teschl

Rejsen til Farmor eller hvordan man bliver et skidt menneske Rammen om denne selvbiografiske erindringsroman er en togtur fra København til Frederikshavn, hvor hver station på vejen har sit eget kapitel. Jeg-fortælleren Michael starter med at erklære sig som et skidt menneske - og syg i…