Anonym (ikke efterprøvet)

Om natten havet

En afsindig barsk, smukt skrevet og velkomponeret roman om 23-årige Katrina, der kun kan mærke sig selv gennem et massivt indtag af coke og eksperimenterende sex. 

Manden i jasminen

Efter mere end 40 år foreligger det virkelighedssprængende værk nu på dansk. Et dybt fascinerende indblik i den forryktes verden.

Bonita Avenue

Familiesaga over 20 år om familien Sigerius der tilsyneladende lever det perfekte liv. I centrum står matematikprofessor og judomester Siem. Da han opdager, at steddatteren muligvis optræder på den pornohjemmeside, som han benytter, begynder facaden at krakelere.

Min ukendte bror

Hans-Peter bliver som 40-årig fundet på rigshospitalets helikopterlandingsplads med en psykose, og da han bliver sat over for psykiateren Anna Gabrielsen, bliver hans erindringer om køn,kærlighed og ubestemt udlængsel hvirvlet rundt i et mangfoldigt billede af Danmark fra 1970'erne til i dag.

MING

Digte om savnet af faderen og psykiske problemer, der fører til indlæggelse.

Dør til et værelse

Brudstykkevis afdækkes Gittes psykiske sammenbrud og vejen tilbage mod normalitet, efter at hendes mand og fire-årige søn blev dræbt i en bilulykke, mens hun besøgte sin elsker. Originaludgave: 2008

- Rasende -

Patricia på 16 år hader sine forældres og andre voksnes postkortverden. Gennem fantasien prøver hun at slippe bort, men vil dog gerne redde sin lillebror Alex.

Længsel

Ægteparret Juliet og Michael Evans ønsker brændende at få børn, og efter forsøg med mange forskellige metoder lykkes det Juliet at blive gravid. Men da begynder problemerne for alvor