Anonym (ikke efterprøvet)

Psykonauten: mindre end 2 af Patrick Leis

Verdens sikkerhed er lagt i hænderne på supercomputeren NEO. Men noget går galt, og pludselig er ingen i sikkerhed mere. Ny spændende sci-fi roman om en usikker fremtid.

Pax immortalis af Patrick Leis

Zombierne er tilbage i 2. del af Patrick Leis’ velskrevne splattertrilogi, hvor de levende denne gang må kæmpe mod mere end de døde.

Port Mungo af Patrick McGrath

Læseren suges ind i den fascinerende fortælling om et kunstnerægtepar og deres specielle samliv. Besættelse, lidenskab og had blandes i sumplandet, hvor Port Mungo ligger gemt for storbyernes hektiske liv.  

Imitator af Patrick Leis

En spændende og letlæst thriller om Jonas, som er en ganske almindelig teenager, indtil han en dag finder en stor tudse i skoven. Der er noget særligt ved tudsen, og snart begynder Jonas at ændre sig.

Tænk som en dinosaurus af James Patrick Kelly

James Patrick Kellys tankevækkende science fictionnoveller handler bl.a. om en mand, der er lavet om til en rotte, en kvinde, der er lavet om til Frihedsgudinden og rumrejsende dinosaurer. Science Fiction Cirklen er en dansk forening, som søger at fremme science fiction ved at udgive tidsskriftet…

Tunnellen af Patrick Leis

Synd og ondskab er hovedtemaerne i denne udmærkede novellesamling med undertitlen Nemesisnoveller. Nemesis betyder skæbnens retfærdige gengældelse, og i novellesamlingen her forsøger Patrick Leis at komme ind under huden på ondskab og synd og de konsekvenser, det medfører. De seks noveller er en…

Martha Peake af Patrick McGrath

Lån bogen på Historien begynder i det vindomsuste Cornwall, hvor romsmugleren Harry Peake i fuldskab sætter sit hus i brand og derved bliver skyld i sin elskede kones død, samtidig med at han får ødelagt sin ryg, da en bjælke falder ned over ham.