Anonym (ikke efterprøvet)

Jeg er ikke bange af Niccolò Ammaniti

"Jeg er ikke bange" er en meget spændende italiensk roman om drengen Micheles frygtelige oplevelser.Michele er 9 år, og det er en ulidelig hed sommer i Syditalien i 1978. Han bor i en flække med et rigt og fire fattige huse, og stedets få børn har kun hinanden at lege deres barske og vilde lege med.…

Søen

Rørende og spændende billedbog om at være bange for det ukendte og se sin frygt i øjnene. 

Monsterbange

En meget vellykket historie om at være bange for mørke og monstre på loftet, så man må tegne farlige tegninger og spille høj musik for at skræmme det væk.

Rufus

Billedbogen er en hyldest til selvtillid, lykke og venskab, fortalt af den lille, kærlige hund Rufus.

En lille smule modig

En dejlig og inspirerende billedbog  der handler om, hvad man kan opnå ved at overvinde sin frygt. En god påmindelse til både børn og voksne om, at vi alle indeholder potentialet til at være modige.

En lille, bange hund

Det er så svært at være bange. Og det bliver ikke bedre, når man hele tiden får det at vide.

Alfred og blåhvalen

Det kan være sin sag at skulle skal stå foran en masse mennesker, hvis man plejer at gemme sig bag sit pandehår. Norske Mina Lystad har skrevet en virkelig fin historie om at møde sin største frygt.

Kigger ned, falder op

Intensiv og velskrevet roman om Ida, der lever udspændt mellem håb og frygt, da hendes mor bliver alvorligt syg.

Da Carl næsten sov i telt

Billedbog. Elefantungen Carl skal sove i telt med sin veninde Fanny, men da mørket sænker sig ønsker Carl sig tilbage i huset til mor og far. Udenfor teltet ånder alt dog fred og ro og de to elefantunger begiver sig ud i sommernatten.