Anonym (ikke efterprøvet)

Omsorg for lig af Dorthe Berntsen

Lån bogen på "Brændte rivalinde på sankthansbålet". Således lyder overskriften på avisens omtale af en makaber hekseafbrænding, hvor et lig er gemt i bålet, men hvad ligger der bag dramaet? Af avisens reportage fremgår det, at den dræbte er den 52-årige Iben Reinholdt, og at en 26-årig arbejdsløs…

Flora Nattergal

En indsigtsfuld fortælling om at være den, hvis enorme hjerte banker for de svage, men også om at være den, der er tættest på dette hjerte, men alligevel føles længst væk. 

Sol : et digt

Digtsamling udforsker livet som mor med et autistisk barn, der slår, kradser og elsker. Gennem alt det svære skinner kærligheden så fint mellem mor og barn.

ssn snnart

Vellykkede stammende debutdigte beskriver en mors sygdomsforløb og kampen for at finde sit sprog.

Hummerens skjold

Caroline Albertine Minor følger sin prisvindende novellesamling op med en søgende roman, hvori det vrimler med levende og døde, og der stilles halvskarpt på familie og eksistens.

Postkort fra Californien

Tonny Vorm har skrevet en virkelig rørende og vedkommende erindringsroman om at være far, når man selv er vokset op uden sin far.

Dyr for viderekomne

Otte sjove, mærkelige og melankolske noveller tager udgangspunkt i forskellige dyr i fortællinger om menneskelige relationer.

Det tager lidt tid at gå bort : en afsked

Digte. Gennem 10 dage følger vi forfatteren, som passer sin mor, der er ramt af en uhelbredelig kræftsygdom. Vi følger nærværet om den syge og døende, der fletter sig ind i alt det praktiske, og vi følger med i hendes tanker om accept og afsked

Manuel

Cara fortæller episoder fra sit liv og reflekterer over sit forhold til andre mennesker, bl.a. farfaren der arbejdede i et betalingsanlæg på motorvejen, og den alkoholiserede far der som dement får omsorg af en robot.

Livet før døden

Antologi hvor læseren præsenteres for koncentreret ekspertviden fra de mange aktører, der samarbejder for at kunne lindre smerter og symptomer hos mennesker med livstruende sygdom