Anonym (ikke efterprøvet)

Sort natskygge af Ole Clifford

Thriller med en velfungerende blanding af global finans, en (ikke ret) ensom privatdetektiv-ulv, et hemmelighedsfuldt middelalder-broderskab og så en passende dosis happy ending.

Siriuspassagen af Ole Grønne

Da Peters autistiske bror, Adam, tager livet af sig, må Peter tage hele sin velkomponerede og behagelige tilværelse op til genovervejelse og det koster!

Italiensrejsen af Ole Dalgaard

Sorgterapeutisk roman om at finde og miste sin elskede. For et kort øjeblik at opleve den store lykke sammen i Rom, senere at køre træt i hverdagen i Sydspanien og til sidst forsoningen.

Hestetyven af Ole Frøslev

Nostalgisk tilbageblik på Besættelsestidens hverdag som den udspiller sig på Station 7 på Østerbro. Med duft af erstatningskaffe og -tobak og med lyden af sporvogne og brandsirener.

Hans sidste rolle af Ole Bornemann

Lån bogen på Hvem myrdede skuespilleren Billy Sloan? Brian Cole fra Los Angeles politi får nok at gøre med at opklare sagen og samtidig indlede et kærlighedsforhold til den billedskønne Connie.

Den dansende dæmon af Ole Michelsen

En god beskrivelse af, hvordan det er at være alkoholiker og af den behandling, der har hjulpet Ole Michelsen med at få alkohol-dæmonen til at sove.  Anbefalet af bibliotekar Inge-Lis Sjørslev, HvidovreBibliotekerne Lån bogen på