Anonym (ikke efterprøvet)

Danser af Colum McCann

Biografisk roman om den russiske danser Rudolf Nurejev, hans opvækst i et fattigt Rusland, triumf som balletdanser og afhopning til Vesten, samt om et liv i overhalingsbanen i USA.

Det højeste væsen

I et lingvistisk skoleridt om passionen mellem en dansk mand og en afhoppet balletdanserinde fra Rumænien indflettes historien om Ceausescus liv og færden.

Muren omkring os

En velskrevet tour de force af en YA-roman – En fortælling om skyld og uskyld, der blander elementer fra Netflix’ populære fængselsserie Orange is the New Black med den psykologiske (ballet)thriller Black Swan.

Bolsjoj

Tvillingerne Sara og Simon har trænet hårdt og er nu meget tæt på sejren i den vigtige balletkonkurrence på Bolsjojteatret i Moskva, men en morgen er Simon forsvundet

Svanens død

Krimi fra Nationalscenen, hvor en diktatorisk balletchef udnytter sit personale groft og især forgriber sig seksuelt på de unge balletaspiranter, men er han også skyldig i den 16-årige Nicoles død?

Regndråberne kysser græsset

Prosadigte. Som dagene går glædes og overaskes man over de små ting i livet. Digte om alt fra regndråber til døden

Mona Lina ballerina og Tornerose

Billedbog. Da balletpigen Mona Lina lytter til musikken til balletten Tornerose, føres hun ind i balletten og oplever den sammen med Den Lilla Fe

Nina møder Mo

Balletskole-eleven Nina lærer hip hop-dans at kende og hun møder Mo, som er en god danser - og meget sød