Anonym (ikke efterprøvet)

Loke af Robert Rodi og Esad Ribic

Utrolig flot tegneserie om Loke, som det endelig er lykkedes for at blive konge over Asgård. Kun for at opdage, at der venter ham en grusom skæbne.

De dødes skib

Serien om antihelten Magnus Chase og de nordiske guder afsluttes med dette tredje bind. Historien er som sædvanlig forrygende, ustyrlig morsom og spændingen på fulde omdrejninger.

Nordisk mytologi

Kombinationen af en fantastisk, verdenskendt forfatter med et populært tema som de nordiske guder er dømt til at blive en succes. Resultatet er da også, undskyld udtrykket, guddommeligt.

Siegfried. Bd. 2, Valkyrien

I andet bind kan man fortsat nyde de helt fantastiske illustrationer, mens historien om Siegfried langsomt tager form.

Magnus Chase og de nordiske guder: Thors hammer

Atter engang er Thors rammer blevet væk, og da det er den stærkeste kræft der findes, kan det være noget af en katastrofe, hvis den er faldet i de forkerte hænder. Det er tid til at Magnus Chase må på en farlig rejse, der skal forhindre ragnarok og altså verdenernes undergang.

Siegfried - bind 1

Den flotte tegneserie er planlagt som en trilogi og bygger løst på Wagners opera, nordisk mytologi og sagaerne om Vølsungerne.

Prøven

Guderne Thor og Loke skal som teenagere aflægge deres "Gudeprøve" ved at spionere blandt jætterne i Jotunheim; De møder blandt andet den uhyggelige jætte-heks og selveste Udgårdsloke, som er lige ved at fange dem; Vil de mon klare prøven?

Kampen om sommersværdet

De nordiske guder er in, og succesforfatteren Riordan har nu barslet med den første del af en ny og spændende serie fra den nordiske mytologi for større børn og unge.

Nordens guder

Nordens Guder er et epos over guderne i den nordiske mytologi og deres bedrifter.