Anonym (ikke efterprøvet)

Victor: Sangen der aldrig blev færdig af Joan Jara

Dette er en meget åbenhjertig og personlig beretning om en af Chiles mest berømte digtere, poeten, dramatikeren og sangskriveren Victor Jara. Den er skrevet af Victor Jaras engelskfødte hustru Joan Jara. En meget stærk erindringsbog om to menneskeskæbner og samtidig et billede af det chilenske folk.

Min mors elskede af Urs Widmer

Med sine 118 sider vil jeg nærmest beskrive ”Min mors elskede” som en middag på en fransk restaurant; man er mæt, men har ikke forspist sig. En roman i særklasse, om en psykisk syg kvindes ugengældte og altfortærende lidenskabelige kærlighed til en dirigent.  

Livet er dejligt besværligt af Leif Sylvester

Lille Leif blev født april 1940 på Amager, som søn af en snedker og en fabriksarbejderske. I 50'erne kommer erindringsglimtene til at stå rigtig stærkt. Denne del af bogen er fyldt med anekdoter fra en fattig og alligevel farverig barndom. Leif er absolut ikke noget lys i skolen, så han bluffer sig…

Daisy Jones & The Six

Musikroman om ikonisk, fiktivt rockband fra 1970’erne løfter sløret for virkeligheden bag fantasien om berømmelse.

Pigen i violinen

Knud Romers tredje roman er et inderligt og alvorligt eventyr. En stærk roman om kunstens forførelse, undertrykkelse og om tvangsneurotisk disciplin.

Forbandet blod : thrillerdrama

Malin Askehave er forsanger i det kendte band Gaia 5, klimaaktivist og barn af Magnus Askehave, direktør for et stort shippingfirma. Da uventede ting sker i familien, tager Malins liv en drejning

Den symfoniske gåde

Den navnløse musiker skal skrive en symfoni og vælger at den skal handle om en gammel flamme. Men det medfører en uoverskuelig og farlig cocktail af utroskab, mord, korruption og alkoholmisbrug.