Anonym (ikke efterprøvet)

Drager over Kabul af Morten Hesseldahl

Her er eksplosive temaer som fanatisme, Islam, terror og Afghanistan - så læs ikke denne bog hvis du vil have din nattesøvn i fred! Men læs den hvis du ikke vil gå glip af en ny forrygende spændende og superaktuel roman om et terrorangreb i Danmark.

Catch af Stein Morten Lier

Narkohandel, bandeopgør, mord og måske et broddent kar inden for politivæsenet. En fremragende, norsk krimi.

Evig troskab af Morten Sabroe

En rigtig drengebog - absolut ikke kun for drenge - om bandekrig, den første kærlighed og med rytmer af Elvis Presley.

Hundehoved af Morten Ramsland

En forrygende slægtsroman om en norsk-dansk familie fra 1930’erne til i dag. Fuld af overraskelser, grotesk og morsom er den helt fortjent røget lige ind på bestsellerlisterne.

Hoffmans af Morten Sabroe

En roman om narcissisme, som den kan opleves, når dette at blive set og at blive kendt - helst på tv - bliver livets mening.

Samlede digte af Morten Nielsen

Morten Nielsen er en af de mest betydelige danske digtere fra perioden omkring 2. verdenskrig. Denne samling af hans digte rummer flere sider af Morten Nielsens personlighed med udgangspunkt i modstandsbevægelsen og med hans bevidsthed om, at døden kunne indtræffe hvert øjeblik. Desuden er der i…

Den niende kreds af Morten Sabroe

Titlen "Den niende kreds" refererer til de ni kredse i Dantes Guddommelige komedie. Den som skal helt ned i Dantes inferno, er hovedpersonen i Sabroes bog.