Anonym (ikke efterprøvet)

Frostmagi

Fantasy. Vikingedrengen Ult kommer på sit livs eventyr, da han møder prinsesse Emma og en baby frostdrage. Sammen prøver de at bekæmpe det onde ildgudsmonster, men det kan man kun med frostmagi. Vil det lykkes for dem?

Natteræd

Nogle mareridt er så skræmmende, at ord ikke slår til. Men så er det godt, vi har John Kenn Mortensen.

Lampe

Lampe er en skøn fortælling, der trækker tråde til H.C. Andersens Den lille havfrue. Ganske som i alle eventyr, skal den stakkels pige så grueligt meget igennem, før alting bliver godt.

Drømmefanger

Anden del af planlagt trilogi, der er en blanding af fantasy og danske heltesagn i et nutidigt Danmark, får et yderlige hak opad på kvalitet og spænding.

Stop! Monstre!

En ordløs, eller næsten ordløs, billedbog i Mark Janssens karakteristiske, meget smukke farver og ekspressive former.

Det meget meget meget farlige monster

Hvis man er et stort og farligt monster, er det vigtigt at alle bliver bange for en. Men hvad nu, hvis ingen bliver bange, er man så stadig et rigtigt monster?

A.S.P.E - Dæmonhunden

Første bog i fantasy-serien A.S.P.E er spændende fra start til slut og let at læse for børn fra cirka 10 år.

Bag søvnens vægge : fortællinger 1905-1925

Noveller. Lovecrafts tidligste horrorhistorier og udkast til senere fortællinger, hvor vi for første gang støder på bl.a. Arkham, Miskatonicfloden, Nyarlathotep, Kadath og ikke mindst Dagon og Azathoth fra Cthulhu mytologien

Hotellet

Forfatter Roland Andersen rejser til England for at få udgivet sin roman. Men han kører galt i bilen og havner pludselig på et mystisk hotel. Men hvor befinder han sig og kan han slippe levende ud fra hotellet?

Elverblod

En både spændende og velfortalt fortælling med sort humor og et storslået fantasyunivers som baggrund.