Anonym (ikke efterprøvet)

Nye mødre i dansk litteratur

Glem alt om ovnbagte moderkager, speltboller, tumlastik og sukkerpolitik. Mødrene i litteraturen har andet at tumle med. Der er helt anderledes fremstilinger af mødre i samtidslitteraturen end i bladene og på de sociale medier. Repræsentationer som kan åbne for overvejelser om moren som…

Syv lag

Digte om moderskab, natur og klima er bedst, når de skildrer kejsersnittet og familiens nye liv.

Instinktet

Amerikansk domestic noir, skrevet med stor indsigt i den menneskelige psykes veje og vildveje, er perfekt til liggestolen, hvis man ikke lige skal rejse sig.

Over havet under jorden

På et krydstogt møder psykologen Rose flygtigt drengen Younès, som er reddet ombord. Deres møde berører Rose dybt, og hun forærer ham sin søns mobiltelefon. Tilbage i Frankrig ringer mobilen pludselig, og det er Younès, der har brug for hjælp. For interesserede i aktuelle problemstillinger og…

Nej : historier

14 små noveller om kvinder, der inderst inde ville ønske, de kunne sige fra. I stedet må de ty til overlevelsestrategier, livsløgne og indre modstand.

Mit arbejde

Anna er forfatter og nybagt mor og bruger skriften i et forsøg på at komme overens med det skrækindjagende ved moderskabet i modigt og storslået værk om skabertrang og angst.