Anonym (ikke efterprøvet)

Ørkendrømme

Fantasy. 16-årige Saran drømmer om at blive sandrytter, men måske er der en lidt for høj pris at betale

Pigen fra den franske skole

Fortællingen om bombningen af Shellhuset og Den Franske Skole går lige i hjertekulen og får dig samtidig til at holde vejret som i en spændingsroman.

Skovens gåder

I tredje bind om Mirja lærer den lille alf noget om sig selv og opdager også, at andre nogen gange opfører sig dårligt, fordi de er kede af det eller bange for noget.

Walker & Dawns berømte postordrekatalog

Der er dømt eventyr og spænding for alle pengene i denne prisbelønnede roman, som appellerer til alle børn og voksne, der er vilde med gode fortællinger.

To slags heste

Nicole Boy Rødtnes kan simpelthen skrive. Her i en letlæsningsserie, som vil appellere til alle med et magisk hjerte og en forkærlighed for enhjørninger og heste med vinger.

Blodmånens diamant

Når man har ventet i evigheder på 2’eren i en serie, og den viser sig at være ligeså forrygende, fantastisk, hæsblæsende og stærkt vanedannende som den første, bliver man nærmest lykkelig.

Det mekaniske hjerte

Første bind i forrygende steampunkserie er en unik læseoplevelse med filosofiske undertoner, der stiller spørgsmål ved, hvad det vil sige at være levende.

Drømmestenen

Historien om alfepigen Mirja er en spændende, eventyrlig fortælling, der giver stof til samtale – eller eftertanke - om store følelser og svære valg i et barns liv.

De nye vinger

En smuk og eventyrlig bog, der handler om ikke at passe ind og om at føle, man altid bliver misforstået. De vigtige tematikker er behandlet i fantasifulde rammer og krydret med de fineste illustrationer.