Anonym (ikke efterprøvet)

Skovens gåder

I tredje bind om Mirja lærer den lille alf noget om sig selv og opdager også, at andre nogen gange opfører sig dårligt, fordi de er kede af det eller bange for noget.

Walker & Dawns berømte postordrekatalog

Der er dømt eventyr og spænding for alle pengene i denne prisbelønnede roman, som appellerer til alle børn og voksne, der er vilde med gode fortællinger.

To slags heste

Nicole Boy Rødtnes kan simpelthen skrive. Her i en letlæsningsserie, som vil appellere til alle med et magisk hjerte og en forkærlighed for enhjørninger og heste med vinger.

Blodmånens diamant

Når man har ventet i evigheder på 2’eren i en serie, og den viser sig at være ligeså forrygende, fantastisk, hæsblæsende og stærkt vanedannende som den første, bliver man nærmest lykkelig.

Det mekaniske hjerte

Første bind i forrygende steampunkserie er en unik læseoplevelse med filosofiske undertoner, der stiller spørgsmål ved, hvad det vil sige at være levende.

Drømmestenen

Historien om alfepigen Mirja er en spændende, eventyrlig fortælling, der giver stof til samtale – eller eftertanke - om store følelser og svære valg i et barns liv.

De nye vinger

En smuk og eventyrlig bog, der handler om ikke at passe ind og om at føle, man altid bliver misforstået. De vigtige tematikker er behandlet i fantasifulde rammer og krydret med de fineste illustrationer.

Vejen til London

Efter en skandale er Lucy Stanhope endt hos en skrap tante i krigstidens England. Med drømmen om en bedre fremtid sætter Lucy kursen mod London sammen med drengen Billy, der håber på at finde sin mor, men det umage par løber ind i problemer undervejs og får brug for hjælp fra nye og gamle venner

Blommeægget

Billedbog. Grif-knallerten Luigi henter hver dag blommejuice til sin elskede blæksprutte-støvsuger Else Margit, men en dag er det udsolgt. Hvad skal Luigi nu gøre, for Else Margit holder så meget af blommejuice?