Anonym (ikke efterprøvet)

Siriuspassagen af Ole Grønne

Da Peters autistiske bror, Adam, tager livet af sig, må Peter tage hele sin velkomponerede og behagelige tilværelse op til genovervejelse og det koster!

Mit behagelige selskab af Steve Martin

Lån bogen på Daniel Pecan Cambridge er autist, genial og mistænkt for mord. Det sidste dog på en meget afslappet måde, og han er helt sikkert uskyldig. Steve Martins beskrivelse af ham er både vittig og rørende.

Dansen med Regitze af Martha Christensen

Under den traditionsrige sommerfest i kolonihaven sidder Karl Aage og genoplever sit lange samliv med Regitze, der altid har været den handlekraftige af de to.

Sol : et digt

Digtsamling udforsker livet som mor med et autistisk barn, der slår, kradser og elsker. Gennem alt det svære skinner kærligheden så fint mellem mor og barn.

Et andet os

Skøn og charmerende debutroman om et familieliv med Aspergers byder på op- og nedture, humor og øjenåbnere.

Kaos og verden

Spændingsroman om kunstig intelligens i et land, hvor Trump regerer, og forretningslivets moral er skyllet ud i toilettet.

Tung tids tale

Prisvindende norsk roman tager udgangspunkt i forfatterens egne erfaringer som forælder til et autistisk barn og fortæller om dagligdagens mange udfordringer.

Det der ikke slår os ihjel

Afdøde Stieg Larssons trilogi har fået en velskåret og spændende men også både troværdig og respektfuld fortsættelse.

Autisten

Den 30-årige Bertil er autist og arbejder som bogopsætter på det lokale folkebibliotek. Her møder han den mere udfarende kvinde Emma, og han indleder et venskab med hende. Men tør han håbe på mere?