Anonym (ikke efterprøvet)

Baga Road af Grete Roulund

Lån bogen på En forfærdende roman om ondskab og katastrofe. "Bella vil aldrig vænne sig til Baga Road. Ingen holder af nogen, alle holder af sig selv." Den danske forfatter har et bemærkelsesværdigt forfatterskab bag sig. Hun har fået gode anmeldelser, men er på trods heraf ikke en…

Frodig sommer af Barbara Kingsolver

Barbara Kingsolver har skrevet en kollektiv roman om tre kvinders liv i et et lille samfund i Appalacherne omgivet af en enestående natur.

Mengele zoo : roman

Mino flygter ind i junglen et sted i Sydamerika efter at militæret har dræbt alle i landsbyen. Minos rejse fører til Mariposa-bevægelsen som, igennem politisk vold, kæmper for det oprindelige folks naturressourcer og mennesker i den tredje verd

Den rustne verden - flugten fra Danmark

Der er et yndigt land, det står forladt og øde nær salten plastikhav, nær salten plastikhav. Det bugter sig i skraldedal, det hedder gamle Danmark, og det er glemslens sal, og det er glemslens sal.

Cityfortællinger

Endnu engang åbner ShaunTan vores øjne for magien og giver os følelsen af at have oplevet noget ubeskriveligt smukt og samtidig et ubærligt tab.