Anonym (ikke efterprøvet)

Fåresyge af Ina Merete Schmidt

Tragikomisk roman om fårede får, religiøse naboer og rædselsfulde svigerforældre, men mest af alt om hvordan man kommer videre, når det der ikke må ske, er sket.

Oh, Romeo af Merete Pryds Helle

En realistisk samtidsroman om to unge menneskers umulige kærlighed, skrevet over William Shakespeares tragedie Romeo og Julie.

Fra dag et af Ina Merete Schmidt

I Rungsted gjorde man et barn fortræd. Men barnet voksede op, flyttede til Paris og sagde langt om længe fra. Læs mere i underspillet og tragikomisk dansk debutroman.

Hav af tid af Merete Morken Andersen

Bogen om da Ebba døde. Ebba var kun 16, da hun hængte sig. Vi får ikke årsagen at vide, men vi føler med hendes fraskilte forældre, da de sammen forsøger at gennemleve fortiden dagen inden begravelsen. Et hav af tid..? er det ikke noget, man regner med, at unge har? et helt liv, der venter, hav af…

Fiske i livets flod af Merete Pryds Helle

Merete Pryds Helle har hidtil har været kendt for at tilhøre den generation af forfattere fra 90'erne, der skriver korte, minimalistiske bøger, så hun vakte opsigt med denne lange roman på 460 sider. Dels længden, men også den medrivende fortælling, som dele af bogen vitterligt er, var nyt i…

Alt under månen

I almanakform fortælles om årets gang i 1500-tallet. Fortællerne er Tycho Brahe og hans assistenter på Hven.