Anonym (ikke efterprøvet)

Sensommer : roman

Episk dannelsesroman om Heinrich Drendorf, der på sin rejse rundt i det østrigske landskab støder på den idylliske ejendom Asperhof ejet af friherre von Risach. Her udfoldes passionen for kunst, videnskab og natur, og Heinrich møder kærligheden. For voksne læsere af store klassikere

Tilbage på jorden

Eventyrlig rumrejse giver et vue over store begivenheder på jorden, udvikling, bevægelse og menneskelig arrogance.

Tilintetgøre

Houellebecq har skrevet sin efter sigende sidste roman, og der er for første gang et lille håb. Men er franskmanden blevet for lykkelig til for alvor at skrive en god roman?

Ophav

Smuk og eftertænksom billedbog om at opdage sig selv som en del af verden og acceptere uendeligheden, som man ikke kan overskue.

Ulvene fra evighedens skov

I lyset fra Morgenstjernen, der lod læseren hænge i åndeløs suspense, overrasker Karl Ove Knausgård i efterfølgeren med en omgang suveræn antispænding.

Interventioner

Sentimentaliteten har ramt den sure, gamle franskmand. I denne tekstsamling beviser han, hvorfor man trods kontroverserne ikke skal give op på ham.

Agathe

Billedbog om den lille myre Agathe som er på stranden med sin familie. Hun løber i forvejen og finder et bjerg. Bjerget er en dreng. Der er langt til toppen og på vejen møder hun sære og farlige ting