Anonym (ikke efterprøvet)

Afmagt af James Siegel

Afmagt er den følelse som den tidligere stjernejournalist Tom Valle har i James Siegels tredje roman på dansk, Det er en nervepirrende fortælling om en mand, som ingen tror på

Da blev jeg døden

En fascinerende fortælling, der får dig til at sluge både fakta og fiktion i et hastigt tempo. Steffen Jacobsen sætter barren højt for den gode historie.

Vinterfortet

Dramadokumentarisk thriller om engelske og norske troppers forsøg på at hindre Nazityskland i at udvikle atomvåben ved at sabotere en meget vigtig kilde: kraftværket Vemork i Norge, der producerede tungt vand.

Thule sagen

I 1968 styrter et amerikansk B-52 bombefly lastet med fire højeksplosive brintbomber ned på havisen nær den amerikanske militærbase Thule. Både den danske og amerikanske regering meddeler, at ulykken er under kontrol, og hundredvis af danske thulearbejdere bliver indsat i en…

Analfabeten der kunne regne

Fra Sydafrika til Sverige, fra apartheid til Mossad, fra dumhed til genialitet. Det ene absurde optrin afløser det andet i denne underholdende roman, hvor pigen Nombeko fra Sydafrika finder sammen med Holger fra Sverige og hvor de sammen skal forsøge at komme af med en atombombe!

Manden der reddede verden

Om begivenhederne i 1983 på den sovjetiske varslingsstation Serpukhov-15 hvor der kom gentagne alarmer om et amerikansk atomangreb og om obersten Stanislav Petrov der bevidst undlod at reagere. En handling der siden viste sig at have reddet verden fra atomragnarok

Odds mareridt

Odd Thomas er søgt ud til kysten for at leve et roligt liv, men involveres i en sag om indsmugling af atomvåben til terrorbrug i amerikanske storbyer

Dragens ånde

Danske oberst Blixen og hans folk fra Sektion A både samarbejder med og konkurrerer mod andre efterretningsorganisationer om at udforske og stoppe Irans udvikling af atomvåben. Det bliver en dramatisk og actionfyldt storpolitisk kamp mod både terror og tid.

Afmagt

Tom Valle bliver fyret som stjernereporter på et førende amerikansk dagblad, da han afsløres i at opdigte en del af sine historier - Ansat på nåde på en lille lokalavis kommer han på sporet af en stor sag, men ingen tror ham undtagen de slemme drenge, der prøver at stoppe ham.

Los Alamos

New Mexico, april 1945 -  Amerikanerne arbejder hektisk sammen med internationale videnskabsmænd på det ultimative våben, der kan slutte krigen -  En af Alamo-basens medarbejdere findes myrdet, og Michael Connolly hidkaldes til diskret opklaringsarbejde.