Anonym (ikke efterprøvet)

Ej så svært af Martin Jensen

Indtagende og charmerende portræt af en almindelig dreng, og samtidig et flot beskrevet billede af Danmark i efterkrigstiden. En stor læseoplevelse.

Også på jorden af Martin Jensen

Næstekærlighed og kristendom bliver pludselig meget aktuelle ord i den lille fynske by, Harrested, da den palæstinensiske Layla og hendes to børn står for at blive udvist

Tømrerens datter af Martin Jensen

Hvilke forbindelser er der mellem tømrerens datter i den engelske landsby Shere og paven i Avignon? Det fortæller denne gribende og velfortalte middelalderroman om.

Magtspor af Martin Jensen

Solid og spændende middelalderkrimi med en fin beskrivelse af de politiske forhold i datidens Danmark og et levende, broget persongalleri.

Landet et sted af Martin Jensen

Martin Jensen er kendt for sine historiske romaner, hvoraf især hans "Eske Litle"-serie er uhyre populær. Med "Landet et sted" bevæger forfatteren sig ind i nutiden, idet vi følger to generationers hverdag med tilbageblik til fortiden.

Trækfugle af Martin Jensen

Martin Jensen har skrevet endnu en Eske Litle roman fra Assens i middelalderen. Den gode byfoged, der giver serien navn, får rigtig mange problemer på halsen i denne bog.

Eske Litle-serien: en dansk middelalderkrimi

Af Bibliotekar Bettina Schnegelsberg Vallensbæk Bibliotek For nogle år siden ville jeg have forsvoret, at jeg nogensinde skulle læse en krimi, men Martin Jensen fik mig til at skifte mening – eller…