Anonym (ikke efterprøvet)

Imitator af Patrick Leis

En spændende og letlæst thriller om Jonas, som er en ganske almindelig teenager, indtil han en dag finder en stor tudse i skoven. Der er noget særligt ved tudsen, og snart begynder Jonas at ændre sig.

Gylden søn

Darrow har infiltreret den Gyldne Elite og står nu overfor hans livs valg med enorme konsekvenser til følge. Revolutionens tid er nær.

Rød opstand

På Mars slutter minearbejderen Darrow sig til en gruppe oprørere for at nedkæmpe eliten, der i århundreder har holdt hans folk som slaver, og han hives ind i et langt større spil, end han selv først havde påregnet.

Imitator

Horrorberetning om stribevis af splatterblodige mord på børn og voksne, efter at den ensomme teenager Jonas intetanende har taget et marsuhyre forklædt som tudse med hjem som kæledyr.

I den røde dronnings slot

I et hus i Dalarna sidder en mand, som er ved at tømme sin afdøde fars hus, og skriver om Mars og livet på den røde planet, samtidig med at han tænker tilbage på sin barndom og blander videnskabelige tekster om Mars sammen med science fiction-film og sprogvidenskabelige afhandlinger

Raket til Mars

Drengen Nis og katten Møffe rejser til Mars i et rumskib de selv har bygget. På turen oplever de mange spændende og farlige ting