Anonym (ikke efterprøvet)

Den stumme død af Volker Kutscher

Vellykket gensyn med kriminalassistent Rath i denne krimi i førkrigstidens Berlin. ”Weinert tog drejebogen i hånden og studerede den eftertænksomt. En uskyldig drejebog som tidsplan for en morder?”

Helle Stangerup: Stedfar

Helle Stangerups spændingsroman fik store anmeldelser, da den udkom i midten af 1990erne. Det var sådan en bog, man måtte læse. Jeg blev lidt skuffet – måske fordi den var løftet op til disse højder. »Stedfar« er en stenrig Godfather på Strandvejen nord for København. Han ejer angiveligt en…

Biroller af Erling Jepsen

En grum og tankevækkende historie fra livets skrå brædder. Den unge Helene drømmer om at blive skuespillerinde. Hun har allerede fyldt rollen ud som påskehare i et teaterstykke for børn, men det endte næsten med en voldsdom, og en enkelt gang har hun været med i en tv-reklame for vaskepulver, men…

Magtværk af Lene Rikke Bresson

Dy og Torben er på flugt fra dele af Torbens familie som vil gøre alt for at lukke munden på dem. For de to ligger inde med belastende oplysninger om familiens fortid.

Fuldmånens magt af Kit Whitfield

I en verden hvor 98 % af befolkningen forvandles til varulve ved fuldmåne, bliver en rutinemæssig fuldmåne-patrulje starten på opklaringen af et mord.