Anonym (ikke efterprøvet)

Drab og delikatesser af Diane Mott Davidson

Kriminalroman om den fraskilte Goldy, der er ved at oparbejde sin cateringvirksomhed, da en forgiftningsulykke er ved at lukke firmaet, og hun må tage fat på at udrede et kompliceret mønster.

Spis! - mad som metafor og motiv i litteraturen

Af Morten Peick, cand. phil i litteraturhistorieMad og litteratur er tæt forbundne størrelser. Det er ikke så mærkeligt, for mad er en stærk metafor i vores kultur, der kan udtrykke alt fra æstetisk…

Lykkens café af Judith Ryan Hendricks

Historien om kvinden i 30’erne, som bliver forladt af sin mand og skal begynde et nyt liv, er hørt før, men Judith Ryan Hendricks fortæller den med charme. Wynther Morrison er 31 år og godt gift med den smukke og ambitiøse David, som allerede fra starten af deres ægteskab fortalte hende, hvilke…

Det lille bageri i Brooklyn

En feelgood-roman med alt, hvad det indebærer, af kærlighed, svigt og, i dette tilfælde, masser af kager. Sympatisk, sød og luftig og lige til at indtage.

Mikkel Hindhede og kampen om danskernes kost

Den uortodokse læge og ernæringsforsker Mikkel Hindhede og hans kontroversielle ernæringsråd fra første halvdel af 1900-tallet beskrives levende og sættes ind i en større international sammenhæng.

Madalfabet

Kærlig genskrivning af Inger Christensens klassiker Alfabet fungerer som appetitvækker for originalen.