Anonym (ikke efterprøvet)

Perlmanns fortielser af Pascal Mercier

Smuk, eftertænksom, spændende … den nye roman af  Pascal Mercier, forfatteren til "Nattog til Lissabon",  har det hele og venter kun på at blive læst!

En anonym pige

Jessica tror, hun deltager i et uskyldigt sociologisk eksperiment, men i virkeligheden er hun udsat for grov manipulation i nervepirrende psykologisk thriller.

Langt fra Det Hvide Hus

Langt fra det hvide hus er en fin og indlevende roman om et barn, hvis forældre ikke magter at være forældre, og om at insistere på at klare sig på trods.

Giv ikke slip

Endnu et gådefyldt mysterie folder sig ud i Harlan Cobens spændingsroman. Heller ikke denne gang skuffer han sin trofaste spændingshungrende fanskare.

Dunbar

Romanen beskriver på typisk St Aubynsk manér overklassens utiltalende magtbegær og fornedrende opførsel i en moderne Kong Lear.

Det ottende bud

Lisbeth Bruun har skrevet en stemningsfuld og lavmælt historie om mennesker og det svære parforhold, smukt akkompagneret af de øde horisonter i Vendsyssel.

Sample

Igennem fem mindre afsnit tages læseren med på en ung kvindes udviklings- og dannelsesrejse gennem hendes forhold til fem meget forskellige mænd. Vi møder arketyperne som narkomanen,  musikeren, den ældre fraskilte mand, den klassisk dannede og den unge mand med indvandrerbaggrund

Papirdrengen

Den fabulerende fortælling giver mulighed for mange gode samtaler med børn fra 7 års alderen om tunge og vigtige emner som fortvivlelse og sorg og samtidig en hel masse håb i finurlighederne.

Litterære fortællinger om idræt i Norden

Tematisk opdelt antologi med skønlitterære tekster om idræt i form af uddrag af romaner, noveller og digte med fokus på spørgsmålet om, hvad der er det særlige ved idræt og fysisk kultur i Norden, samt faglitterære bidrag om idrættens betydning i forholdet mellem natur, samfund og individ