Anonym (ikke efterprøvet)

Bøger om bøger

En bred vifte af forskellige romaner, der alle har det tilfælles at de handler om bøger på den ene eller anden måde. Om forfattere og det at skrive, bogen i bogen, bøger der bliver til virkelighed, bøger der røber hidtil velbevarede hemmeligheder eller bøger der spiller en helt central rolle i…

De gode mennesker i Århus; Læselysten af Svend Åge Madsen

40-årsdagen for Svend Åge Madsens romandebut "Besøget" fejres med udgivelsen af to miniromaner i ét bind. I "De gode mennesker i Århus" udbryder der pludselig en meget ondartet godhedsepidemi i Århus. Folk vil gøre alt for hinanden, ja de bliver noget så utidssvarende som selvopofrende, omsorgsfulde…

Historietyven

Et magisk eventyr for de mindste bogelskere med en fantastisk billedside og en vidunderlig historie om glæden ved bøger. 

En læser bliver til

En ualmindelig interessant rejse gennem personlige oplevelser af ældre dansk litteratur, som har været med til at skabe Birthe Rønn Hornbechs kærlighed til bøger.

Kunsten at læse

Denne lille bog er utrolig tæt, velskrevet og brugbar for alle med interesse for litteratur. 

Tågernes ø

En lille poetisk historie om den første erkendelse af glæden og berigelsen ved at læse og forsvinde ind i bøgernes verden.

Litteratur i brug

’Litteratur i brug’ er skrevet af en række tværfaglige forskere og introducerer os i, hvordan litteraturen betyder noget og kan bruges.