Anonym (ikke efterprøvet)

Bøger om bøger

En bred vifte af forskellige romaner, der alle har det tilfælles at de handler om bøger på den ene eller anden måde. Om forfattere og det at skrive, bogen i bogen, bøger der bliver til virkelighed, bøger der røber hidtil velbevarede hemmeligheder eller bøger der spiller en helt central rolle i…

De gode mennesker i Århus; Læselysten af Svend Åge Madsen

40-årsdagen for Svend Åge Madsens romandebut "Besøget" fejres med udgivelsen af to miniromaner i ét bind. I "De gode mennesker i Århus" udbryder der pludselig en meget ondartet godhedsepidemi i Århus. Folk vil gøre alt for hinanden, ja de bliver noget så utidssvarende som selvopofrende, omsorgsfulde…

Den usynlige krig

Denne imponerende roman blander alt det bedste fra genrene og byder på en spændende rejse ind i de vildeste romaner, hvor alle har en løgn eller ti i ærmet. 

Den sidste boghandel i London

Solid underholdningsroman om at elske bøger, om London i begyndelsen af 2. verdenskrig og unge Grace, der vil prøve lykken i storbyen.

Historietyven

Et magisk eventyr for de mindste bogelskere med en fantastisk billedside og en vidunderlig historie om glæden ved bøger. 

En læser bliver til

En ualmindelig interessant rejse gennem personlige oplevelser af ældre dansk litteratur, som har været med til at skabe Birthe Rønn Hornbechs kærlighed til bøger.

Kunsten at læse

Denne lille bog er utrolig tæt, velskrevet og brugbar for alle med interesse for litteratur.