Anonym (ikke efterprøvet)

Virkelighedsflygtning af Leif Achton-Lynegaard

Er en virkelighedsflygtning én der flygter til eller fra virkeligheden? Lynegaard har skrevet en novellesamling om hverdagen tilsat en god del uhygge, hemmeligheder og fantasi.

Panduro, Leif - De uanstændige

Panduros forfatterskab skildrer ofte afvigere, der er blevet trætte af normaliteten og hverdagens trivialitet. De uanstændige er ingen undtagelse.

Den ukendte hustru af Leif Davidsen

Marcus troede, han kendte sin hustru, men pludselig forsvinder hun, og han må erkende, at hun havde hemmeligheder for ham. Leif Davidsen har skrevet endnu en forrygende roman.

En anden tid, et andet liv af Leif G. W. Persson

En besættelse af den vesttyske ambassade i Stockholm i 1975, et (uopklaret) mord i 1989 og en sikkerhedsgodkendelse af en evt. ministerkandidat er hovedingredienserne i Leif G. W. Perssons veldrejede kriminalroman.Lad mig sige det med det samme: her er tale om en dejlig stor (419 sider)…

Panduro, Leif - Louises hus: et tv-spil

Leif Panduros var en folkelig forfatter, der på en humoristisk, men også ædende ond facon tog pulsen på det moderne menneske i 60’ernes og 70’ernes velfærds-danmark. TV-spillet Louises hus blev et af de sidste værker i hans omfattende produktion.

Fjenden i spejlet af Leif Davidsen

En thriller, der tager afsæt i 11. september 2001. I kølvandet på begivenheden jagtes islamiske terrorgrupper i Europa. Romanen er både god underholdning og oplysende journalistik.

Dostojevskijs sidste rejse af Leif Davidsen

Leif Davidsen var DR's udenrigskorrespondent i Moskva i 80'erne, en stilling han blev udpeget til meget mod sin vilje, da han meget hellere ville tilbage til Spanien, hvor han havde været freelance journalist nogle år tidligere. Desuden mente han ikke, at der kunne være noget særligt…