Anonym (ikke efterprøvet)

Sigbrits bålfærd af Bergljot Hobæk Haff

Korrekte historiske fakta eller ej: Her er en utroligt spændende roman om kong Christian II, hans frille Dyveke og hendes mor Sigbrit Willums ... med en ny vinkel.

Nattens konger af Michael Connelly

Endnu en spændende og velskrevet krimi af den prisbelønnede forfatter Michael Connelly, med den evigt retfærdighedssøgende politimand Harry Bosch som hovedperson.

Hjerterkonge af Brigitte Raskin

Lån bogen på En spændende og utraditionel biografisk roman om Christian II set fra en hollandsk synsvinkel. Et interessant og vellykket stilistisk formeksperiment, hvor de enkelte kapitler er skrevet i hver sin genre.

Christian 2. : en biografi

Omfangsrig og spændende biografi kaster nyt lys over en af Danmarks mest berømte og berygtede konger og rydder op i de mange myter om ham.

Blåt blod : 1461-1469

Kampen om Englands trone er i fuld gang; Richard af York er død, og Edward af March udråber sig selv til Englands nye konge. Men så let skal det ikke være, og det sindrige spil om magten fortsætter Samhørende: Stormfugl ; Treenighed ; Blåt blod

Jomfruen fra Norge

Om det intense magtspil mellem Håkon 5. af Norge, Erik Menved af Danmark og hertug Erik af Sverige i middelalderens Skandinavien, hvor ægteskab mellem børn kan afgøre et kongeriges fremtid

Kong Knap og bamsens forsvundne øje

Kong Knap drager ud med tøjbamsen, den kloge pige og fire harer for at finde troldeskatten. Men lige i hælene har de de tretten frygtelige trolde. Hvordan skal det dog ende?

Kongens kvinder

Kongens kvinder er først og fremmest et historisk portræt af tre helt centrale kvindeskikkelser i den sene renæssance i Danmark. Men også en roman om begær i alle dets afskygninger.