Anonym (ikke efterprøvet)

Blæsbjerg, Kim - Rådhusklatreren

Kim Blæsbjergs frit fabulerende og forførende slægtsroman Rådhusklatreren beretter om livet bag de lukkede døre i fire generationer af familien Lundstrøm.

Kommando Villavej af Kim Fupz Aakeson

En grum, grotesk og satirisk samtidsroman om tre vrede mænds oprør mod materialisme, ligegyldighed og småborgerlighed. Tre mænd mister grebet om tilværelsen. Det ramler for dem, og de har svært ved at se meningen med deres liv.

Solnedgang af Kim Småge

God, stilfærdig kriminalroman, hvor den ferierende kriminalbetjent Anne-kin Halvorsen på den norske vestkyst bliver involveret i et mord, som viser sig at have internationale forbindelser.

X af Kim Fupz Aakeson

De ti bud på en ny måde og i dagligdags, moderne omgivelser – bliver de overholdt eller overtrådt? I denne roman om moderne menneskers kvaler med kærlighed, trofasthed, sex og meget andet bruger Kim Fupz Aakeson de ti bud som overskrifter for kapitlerne. Dermed er temaerne for de enkelte kapitler…

Mellemvægt af Kim Fupz Aakeson

"Mellemvægt" er en godt skrevet historie om helt almindelige mennesker i Danmark. Den er sjov, morsom, trist og maner ofte til eftertænksomhed, når den beskriver nogle af hovedpersonernes problemer.

Containerkvinden af Kim Småge

Anne-kin Halvorsen og hendes kolleger på politigården i Trondheim finder under efterforskningen af drabet på en gammel spritter tre unge kvinder begravet af murbrokker i en container. Den ene lever stadig, men frygter tydeligvis for sit liv og flygter fra hospitalet før man har kunnet fastslå hendes…