Anonym (ikke efterprøvet)

Sigurd Hoel: Mødet ved milepælen

Begivenhederne i Sigurd Hoels roman »Mødet ved milepælen« finder sted i Norge i 1943. Fortælleren har et hus, der fungerer som tilflugtssted for modstandsbevægslen under den tyske besættelse af landet. Fortælleren, som modstandsfolkene kalder for »den pletfrie«, diskuterer på tilflugtsstedet…

Blindgænger af Peder Hove

Bogen er endnu én i den lange række af opgør med 2 verdenskrig, som stadig skrives; her en skildring af den indre konflikt, Elsa kastes ud i, da fortiden afdækkes.

Samlede værker

Venskab, kærlighed, kunst, ambitioner og drømme er kernen i underholdende og intellektuel roman, der omfavner livets tilfældigheder og valg, så det gnistrer og fænger.

Hvis jeg falder

Velskrevet, bevægende og humoristisk kærlighedsroman med masser af amoriner og fordækte forretningshemmeligheder.

På flugt mod nord

Roman om en ung kvindes flugt fra 30’ernes Nazityskland er en medrivende fortælling om at være splittet mellem kærligheden og pligten.

Den hvide kirke

Kan man løbe fra sin families synder? Spændende roman om racisme og behovet for at høre til.

Dette skønne liv

Elizabeth Bergamot er lige flyttet med sin familie til New York, hvor hendes mand har fået nyt job.

Mere end det

16-årige Seth drukner og vågner op igen i en forladt by i England, nøgen og indrullet i metalliske bandager. Han genkender byen, men har ellers ingen erindring om sit liv.

Generation fucked up?

Gennem emails debatterer forfatterne deres egen generation, der er født i 1970'erne og 1980'erne - Om generationens evne og vilje til at påtage sig ansvar for den fælles fremtid