Anonym (ikke efterprøvet)

En mand kom til byen af Ida Jessen

Efter ti år har Ida Jessen igen skrevet en fremragende novellesamling. Tonen er typisk "Ida Jessensk"; en blanding af psykologisk realisme og noget dirrende usagt og uhyggeligt.

Det første jeg tænker på af Ida Jessen

En kvindelig præst mister sin søn i en trafikulykke. Hvem er flugtbilisten og kan han tilgives? Ida Jessen skriver flot og overbevisende, og hendes roman er udråbt til en kommende klassiker.

ABC af Ida Jessen

Den sørgelige historie om Susan og Joachim og deres forsøg på kærlighed; den ender i verdens ondeste skilsmisse.

Foxy lady I-V af Ida Jessen

Der sker uforklarlige ting i den lille bjerglandsby Fox: en ræv i en telefonboks, en hånd, der bliver revet af, forsvinder og dukker op igen.

Erindringer om fremtiden af Søren Jessen

Har du nogensinde prøvet at kaste op på gulvet i din entré? Måske. Men har du så nogensinde prøvet at kaste dit hjerte op? Næppe. Det sidste sker for Sten, den 38-årige hovedperson i Søren Jessens nyeste roman. Efter en våd nat i byen og et ægteskabeligt sidespring står Sten pludselig med sit hjerte…

Jessen, Ida - Vandpaladset

Ida Jessens forfatterskab kredser omkring alt det usagte, der ligger og lurer under overfladen. Romandebuten Vandpaladset er ingen undtagelse.

Zambesi af Søren Jessen

Zambesi er et fabulerende illusionsnummer om virkelighedens skrøbelighed og absurditet.

Vandpaladset af Ida Jessen

Efter at have læst "Sommertid" fik jeg lyst til at læse Ida Jessens første roman "Vandpaladset", hvis sære titel refererer til det vandkraftværk, som står med lys i vinduerne hele døgnet i den norske provins, hvor hovedpersonen Su bor. Su kalder den restaurant, som hun indretter sammen med sin mand…