Anonym (ikke efterprøvet)

Kamelklubben af David Baldacci

src="https://www.liFire excentrikere bliver en aften vidne til et mord på en sikkerhedsagent, og snart er de involveret i en sammensværgelse, som omfatter kidnapning af den amerikanske præsident.

Otte måneder

House of Cards møder Borgen skriver forlaget i pressemeddelelsen, og det er ret præcist, hvad der venter dig, når du hurtigst muligt kaster dig over Otte måneder.

Her var en mand

Jeffrey Archer sætter et flot punktum i sin stærkt underholdende og dramatiske saga om familierne Barrington og Clifton.

En vinternat

Moskva 1945. På en skole for elitens børn, er der en klub der hylder litteraturen og kærligheden. Men så dør to af klubbens medlemmer og en absurd proces fra regeringens side påbegyndes. Samtidig blomstrer kærligheden i flere forskellige sammenhænge

Autoritet

Vildskaben er mere foruroligende end nogensinde i andet bind af Jeff Vandermeers øko-trilogi. Det er skræmmende godt.

Den evige ild

Tredje og selvstændige del af Kingsbridge-serien er en farverig og underholdende historisk roman. Ken Follett har endnu en gang leveret varen.

Tusinder etager

New York City hundrede år ude i fremtiden: Et tårn på tusinde etager rækker helt op i himlen, som et glitrende fremtidssyn hvor alt er muligt – hvis man ønsker det brændende nok.

Bonjour Tristesse

17-årige Céciles far skal giftes - med sin afdøde kones veninde. For at forhindre ægteskabet iscenesætter Cécile en stor intrige med fatale konsekvenser.

Hemmelighedernes atelier

Gabriella, som er gået i stå som operasanger, flytter ind hos sin farmor i hytten i Cornwall. Begge har hemmeligheder, som afsløres, da en fremmed mand dukker op     

Vi var løgnere

Mød Cadence, Johnny, Gat og Mirren - de er Løgnerne. De mødes hvert år på familien Sinclairs ø ud for Massachusetts kyst. For to somre siden skete der noget mystisk, men hvem fortæller sandheden og kan Cadence stole på Løgnerne?