Anonym (ikke efterprøvet)

Kamelklubben af David Baldacci

src="https://www.liFire excentrikere bliver en aften vidne til et mord på en sikkerhedsagent, og snart er de involveret i en sammensværgelse, som omfatter kidnapning af den amerikanske præsident.

Rivalen

Velskrevet og fængslende thriller om en gruppe teenagepiger og deres mødre i et snævert og sammenspist miljø på en teaterskole i London. 

Dæmonernes dans

Følg den franske munk Vital på kirkepolitiske missioner i middelalderen og oplev, hvordan han kommer i tvivl om hvad den rette tro er, da han deltager i korstog til Det hellige Land

American royals

En rigtig kærlighedshistorie med forviklinger, intriger og jalousi. Sjov, sød og finurlig historie om prinser og prinsesser og deres liv på godt og ondt.

Otte måneder

Magnus Montelius modtager Palle Rosenkrantz-prisen for Årets bedste udenlandske spændingsroman. House of Cards møder Borgen, skriver forlaget i pressemeddelelsen, og det er ret præcist, hvad der venter dig, når du hurtigst muligt kaster dig over 'Otte måneder'.

Her var en mand

Jeffrey Archer sætter et flot punktum i sin stærkt underholdende og dramatiske saga om familierne Barrington og Clifton.

En vinternat

Moskva 1945. På en skole for elitens børn, er der en klub der hylder litteraturen og kærligheden. Men så dør to af klubbens medlemmer og en absurd proces fra regeringens side påbegyndes. Samtidig blomstrer kærligheden i flere forskellige sammenhænge

Autoritet

Vildskaben er mere foruroligende end nogensinde i andet bind af Jeff Vandermeers øko-trilogi. Det er skræmmende godt.

Den evige ild

Tredje og selvstændige del af Kingsbridge-serien er en farverig og underholdende historisk roman. Ken Follett har endnu en gang leveret varen.

Tusinder etager

Gossip Girl på high-speed. Et supertårn på tusinde etager dominerer New Yorks skyline i et højteknologisk samfund i 2118. Under overfladen lurer skandaler, intriger og forbudt kærlighed.