Anonym (ikke efterprøvet)

Helbredende digte

Sternbergs nyttedigte helbreder ikke for alverdens lidelser, men er en fin og til tider rørende læseoplevelse. Et skud lykke til alle, der trænger til det.

Månen over Øen

Hvad sker der med os, når vi ikke længere kan mærke os selv for bare skærm? Anne-Marie Vedsø Olesen tager et kig i krystalkuglen og giver os svaret i tankevækkende, poetisk roman.

Purity

Pip Tyler med det rigtige navn Purity er tynget af studiegæld og en voksende irritation over hverken at kende sin far eller sin mors rigtige navn. Hun indleder en søgen der - slet ikke tilfældigt - fører mod personer der lever af afsløringer og offentliggørelse af hemmelige dokumenter

Som det er

Med omdrejningspunkt i en situation ingen vil ønske sig i, vikles tre kvinders liv tilfældigt ind i hinanden i romantisk chick-lit.

Traveling

Alt er eller kan blive til poesi i hans digte. 

Move fast and break things

Den barske historie om de monopollignende mastodonter Facebook, Google og Amazon, der dominerer internettet og udgør en alvorlig trussel mod vores kultur og vores demokrati.

Manden der søgte sin skygge

Lisbeth Salander lever og har det godt, og selvom det femte bind i Millennium-serien ikke helt hænger sammen, så er der trods alt tale om solid og glimrende spænding.

April 2026

April 2026 af Jeppe Krogsgaard Christensen en roman om en fremtid, hvor alle har lagt livet i hænderne på internettet, som ingen kender til bunds, og som er begyndt at fjerne det, der fylder. Det der virker overflødigt. Kunsten er kun begyndelsen.