Anonym (ikke efterprøvet)

1222 af Anne Holt

Snestormen raser omkring fjeldhotellet, og der breder sig en stemning af panik blandt de indespærrede gæster, da der sker nogle mord. Er der en seriemorder på spil?

Magret af Anne Karin Elstad

Intet nyt under solen - en stærk slægtssaga fra 1800 tallets Norge vævet sammen af på en gang enkle og komplicerede familiemønstre og samtidige livsvilkår.

Eremitkrebsene af Anne B. Ragde

Herligt gensyn med Torunn, Tor, Magido, Erlend og Krumme i Anne B Ragdes andet  bind om den norske slægt Neshov  - en fabelagtig god beskrivelse af et liv som langsomt forsvinder. Jeg har en bøn til forlaget Rosinante : skynd jer at komme med bind 3, tak, for afslutningen af bind to…

Berlinerpoplerne af Anne B. Ragde

De tre brødre Neshov mødes ved moderens sygeleje - et møde, som får afgørende betydning for dem alle. Flot fortalt og meget rørende norsk bestseller endelig på dansk. Berlinerpoplerne er første del i en serie af  to, der har opnået bestsellerstatus i Norge, og det forstår jeg…

Madam President af Anne Holt

"I got away with it" tænker Helen Lardahl Bentley, mens hun står med hånden på sin slidte familiebibel og aflægger embedseden for øjnene af en hel nation.