Anonym (ikke efterprøvet)

Den gode tolk af John Le Carré

I "Den gode tolk" leverer John Le Carré endnu engang varen – en spændende og godt skrevet historie om kynisk rovdrift på et afrikansk lands ressourcer.

Mørkets hjerte af Joseph Conrad

”Flodstrækningerne åbnede sig foran os og lukkede sig bag os, som om skoven i ro og mag var trådt hen over vandet for at spærre os tilbagevejen. Vi trængte dybere og dybere ind i mørkets hjerte.” Joseph Conrads klassiker er en litterær perle i lommeformat!

De sidste venner

Terry Veneering, søn af en fattig cirkusartist, bliver en flamboyant og succesrig advokat i efterkrigstidens Hong Kong. Her møder han sit livs ærkerival, Sir Edward Feathers, bedre kendt som Gamle Filth. De to mænd afskyr hinanden, også før de forelsker sig i den samme kvinde. Ved en skæbnens…

Manden med træhatten

Andet bind i historien om "Gamle Filth" - den korrekte og pertentlige britiske advokat, der i dette bind møder sit livs kærlighed og mister hende igen. Vi følger to liv og skæbner, mens det britiske imperium langsomt klinger af.

Imperiets mand

Enkemanden Sir Edward Feathers ser tilbage på sit liv som kolonibarn og succesfuld advokat i Hong Kong under det Britiske Imperium. Et begivenhedsrigt liv udfolder sig med alle sine glæder og sorger.

Østen for solen

3 unge engelske kvinder tager i 1928 med skib til Indien - Man følger her deres meget forskellige skæbner og deres problemer med kærligheden, med økonomien og med den selvstændighed, de trods alle stive normer kæmper for hver på deres måde

Den gode tolk

Som tolk kommer Bruno Salvador på sporet af et kup i Congo, hvor lokale krigsherrer vil sælge landets ressourcer for egen vinding, men han støder mod mure, når han forsøger at videregive sin hemmelige viden for at stoppe kuppet

Leopardens øje

Hans Olofson rejser til Zambia for at frigøre sig for traumerne efter to dramatisk afsluttede venskaber -  Turen skal vare et par uger, men han ender som æggefarmer og vender først hjem efter knap tyve år.