Anonym (ikke efterprøvet)

Mænd der hader kvinder af Stieg Larsson

Vildt spændende start på ny meget svensk krimiserie af afdøde Stieg Larsson, men pas på: den medfører søvnunderskud og virker stærkt vanedannende!

Ulvenes rige af Jean-Christophe Grangé

Hvilken forbindelse er der mellem en ung parisisk kvinde, der pludselig ikke kan genkende sin mand, og tre tyrkiske kvinder, der bliver fundet myrdet på grusomste vis? Intet er fremmed for den franske thrillerkonge, der skriver om en grænseløs og brutal underverden, så man glemmer tid og sted.

Stieg Larssons arv

Med en blanding af fiktion og fakta føres læseren gennem både Larssons og Stocklassas søgen efter sandheden om den sagnomspundne krimigåde.

Hjerteknuser

Spændende og aktuel krimi, hvor en ung mand anklages for mordet på en jævnaldrende pige, mens norske højreekstremister spiller et uhyggeligt spil.

For Guds skyld

Krimi fra Oslo, hvor advokaten Svend Foyn for at forsvare en højreekstremist, der er anklaget for mord på en afrikansk udvekslingsstudent, må grave i både Tanzania og norsk udviklingsbistand

Ulvenes rige

Den unge Anna Heymes opdager, at hun er blevet udsat for hjernevask under et hemmeligt eksperiment -  Samtidig er en sadistisk seriemorder løs i det tyrkiske indvandrermiljø, og der er åbenbart en sammenhæng mellem de to sager.

Mænd der hader kvinder

Vildt spændende start på ny meget svensk krimiserie af afdøde Stieg Larsson, men pas på: den medfører søvnunderskud og virker stærkt vanedannende!

Skygger i natten

Spændingsroman hvor terroristiske grupper fortsætter attentater mod politikere og indvandrere, i et forsøg på at destabilisere det danske samfund. Kriminalkommissær Asger Hansen bliver indsat som leder af en specialenhed, og skal finde frem til bagmændene, der tilhører landets elite

Ulvetider

Spændingsroman om et uhyggeligt Danmark i nær fremtid, hvor en terrorgruppe spreder kaos og skaber plads for højreekstremistiske grupper - Kriminalkommissær Asger Hansen søger med store personlige omkostninger at finde og uskadeliggøre terroristerne. Samhørende: Ulvetider ; Skygger i…