Anonym (ikke efterprøvet)

Ghost rider: vejen til helvede af Garth Ennis

G. Floy Studio forlaget har specialiseret sig i at udgive flotte og spændende superheltetegneserier for unge og voksne, og Ghost Rider er endnu et fremragende eksempel herpå.

Thorup, Kirsten - Himmel og helvede

Med sit blik på mennesket åbner Himmel og helvede op for flertydigheden frem for entydigheden, og der bliver insisteret på forandringen som en menneskelig mulighed.

Dødens engel

Dommedag truer, og den forunderlige og dybt fascinerende og originale serie afsluttes på fornemste vis.

King

Stramt komponeret og velafrundet gys af bedste skuffe om en hunds færd gennem ild og vand for sin bedste ven, drengen Simon.

Sjælehenteren

Død og helvede får nye betydninger i solid dansk fantasy udgivelse.

Arme djævel

En lille djævel står hjemløs i et indkøbscenter og det eneste han kan finde ud af, er at være ond. Men så møder den lille djævel pigen Doris og hendes hund Scooter.

Den faldne djævel

Filip er tilbage i Helvede, men det er der også andre, der er. Et angreb foregår i det skjulte, og ikke bare Helvede, men Gud og Djævelen selv er truede. Kan Filip mon stille noget op mod ondskaben?

I helvede flyder en flod

I det nordlige Aarhus ligger et gennemsnitligt dansk indkøbscenter.
 Og dog. Helt gennemsnitligt er det ikke, når sandheden skal frem. Centret bebos af mærkelige væsner – som for eksempel en papfigur fra en gammel reklamekampagne.

Ondskabens engel

Fantasy - Filip er stadig i Helvede og krigen mellem Helvede og Aziels fordømte hær nærmer sig, men alt Filip kan tænke på er Satina som Aziel har bortført, Han er nødt til at redde hende, på trods af at Mørkets fyrste har forbudt ham det Samhørende: Djævelens lærling, Dødens terning, Den forkerte…