Anonym (ikke efterprøvet)

Dronningeofret af Hanne-Vibeke Holst

Velfungerende blanding af politik, politiroman og kvindeskæbne afslutter på fornemste vis trilogien om kvinder og magt dagens Danmark.

Holst, Hanne-Vibeke - Kongemordet

Hovedtemaet i Hanne-Vibeke Holst nøgleroman Kongemordet er kvinders styrker og svagheder fanget ind i en gribende fortælling.

Kongemordet af Hanne-Vibeke Holst

Med denne forrygende, samfundskritiske roman viser feministen, at det så langt fra er umoderne at gi' mændene med grovfilen.

Kvinder og politik

I anledning af Hanne-Vibeke Holsts bog 'Kronprinsessen' har Litteratursiden interviewet hende om kvinder og politik  Hvorfor har du valgt at kalde din bog for 'Kronprinsessen'? Ja, det er…

Min mosters migræne af Hanne-Vibeke Holst

"Min mosters migræne" tvinger mig ud af den halvlunkne og lyssky tilværelse som Hanne-Vibeke-fan, jeg må gøre det samme som forfatteren - bekende: Yes! - det er en god bog.

Knud, den Store

Fantastisk læseoplevelse. Hanne-Vibeke Holsts fortælling om sin far, forfatteren Knud Holst, er både medrivende, levende og rørende.

Dronningeofret

Velfungerende blanding af politik, politiroman og kvindeskæbne afslutter på fornemste vis trilogien om kvinder og magt dagens Danmark.

Min mosters migræne

Journalisten og forfatteren Hanne-Vibeke Holst (f. 1959) trækker en rød tråd gennem 100 års kvindeliv ud fra sin egen familiehistorie