Anonym (ikke efterprøvet)

En helt anden historie af Håkan Nesser

I anden del af Barbarotti-serien cementerer Nesser sin status som en af de bedste kriminalforfattere overhovedet. Begavet og velskrevet, en fryd at læse!

Menneske uden hund af Håkan Nesser

Hvad skal man med fjender, når man har familie?  Spørgsmålet kunne være motto for denne fornemme psykologiske krimi, hvor galskab, lidenskab og hævn bobler lige under overfladen.

Skyggerne og regnen af Håkan Nesser

Med denne fremragende blanding af roman og krimi manifesterer Håkan Nesser sig endnu engang som en af Sveriges allerbedste forfattere. Har du ikke læst Nesser før, så start her!

Sagen G af Håkan Nesser

Hvordan kunne det lykkes Jaan G. Hennan at dræbe sin kone, så han kunne hæve forsikringssummen på 1,5 mill. gylden, når en privatdetektiv, hyret af samme kone, skyggede ham hele dagen og endda på selve mordaftenen?

Kære Agnes! af Håkan Nesser

En brevroman mellem to midaldrende veninder - ikke om madopskrifter og teaterbesøg, men om hvordan man begår et mord! Agnes og Henny var uadskillelige veninder, da de gik i skole, men som det jo tit sker, mistede de kontakten, da de blev voksne. Der er nu gået 19 år, og Agnes' mand dør. Stor er…