Anonym (ikke efterprøvet)

Erindringens hav af Erri De Luca

En lille fin roman om en drengs modning i en sommerferie på en lille ø i Napoli-bugten i begyndelsen af 50’erne. Den sommer oplever drengen sin første forelskelse, samtidig med at han får indblik i krigens gru.

Vildsindet - grotesker 1900-1910

Det groteske og fantastiske bryder gennem virkelighedens spejl i 14 stemningsfulde fortællinger af blandt andre Johannes V. Jensen.

Det andet sværd

Den kontroversielle nobelprismodtager svarer igen på polemikken om hans person og forener poesi og samfundskommentarer. Hævnen er et dobbeltsidet sværd.

Vølvens vej - misteltenen

Andet bind i den imponerende serie om Snehild i jernalderen byder på flere livsfarlige intriger for den voksne vølve. Anne-Marie Vedsø Olesens er en stor historiefortæller!

Fortabt

Endnu en forrygende krimi fra Amishmiljøet i Painter's Mill.

Smukke tabere

En rablende tour de force gennem sextåger, kønssafter og overgreb - men også en transcenderende, smuk og pirrende indføring i de smukke taberes verden.  

Drengen uden øre

Illustreret kortroman for unge eller et eventyr for læsere i alle aldre. 'Drengen uden øre' er svær at sætte i bås; det vigtige er, den bliver formidlet og læst.

Forladtheden

Elisabeth Åsbrink fortæller om sin slægts ensomme historie i en dyb og stærk roman, fortalt i et smukt og poetisk sprog.