Anonym (ikke efterprøvet)

Fire dage i marts af Jens Christian Grøndahl

Psykologisk indfølt portræt af tre kvinder. Jens Christian Grøndahl når han er allerbedst! Hvis du kunne lide "Lucca" og "Et andet lys" vil du elske "Fire dage i marts". Romanen er absolut en af Jens Christian Grøndahls bedste! Hovedperson i bogen er den 48-årige arkitekt, Ingrid Dreyer. Handlingen…

Piazza Bucarest af Jens Christian Grøndahl

En europæisk samtidsroman om menneskers søgen efter kærlighed, frihed, tryghed og retfærdighed. Personerne er indsigtsfuldt portrætteret, bogen er intelligent skruet sammen, og der er virkningsfuldt og sikkert klippet mellem tider og scener.

Virginia af Jens Christian Grøndahl

Som i "Lucca", der fik en stor læserskare, er "Virginia"s tema kærligheden og dens svære betingelser. Her blandes fortid, nutid og fremtid ligesom i "Lucca", men stilen er anderledes knap.

Hjertelyd af Jens Christian Grøndahl

Jens Christian Grøndahl har udgivet en ny roman med en meget smuk forside, som harmonerer fint med stemningen i bogen. Det smukke japanske stik kan bruges meditativt, før man går ind i bogen.

Lucca af Jens Christian Grøndahl

De to hovedpersoner lægen Robert og skuespilleren Lucca mødes på et provinshospital, hvor Robert behandler Lucca, der er hårdt kvæstet - så hårdt at Lucca mister synet - efter voldsomt trafikuheld. Lucca har efter at have drukket 1½ flaske rødvin, kastet sig ud i en dødskørsel mod København i den…