Anonym (ikke efterprøvet)

Skullfucking af Peder Frederik Jensen

Gennem en digtmonolog fremskrives individets indre dæmoni. Som tankeeksperiment og samfundskritik er værket interessant, men ikke sprogligt.

Shopaholic & baby af Sophie Kinsella

Hvor livet kan føles langsommeligt og hårdt, når man venter sig. Alle de spørgsmål der trænger sig på, inden den lille ny endelig melder sin ankomst. Og hvad har man brug for?

Projekt baby af Sinead Moriarty

Hvorfor kan man ikke bare blive gravid, når man er parat til at blive mor? Med både alvor og humor skildres Emmas kamp for at få sin ønskebaby.

Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand af Helle Helle

Susanne er en helt almindelig kvinde, der lever et helt almindeligt liv, med et helt almindeligt job og en helt almindelig mand, eller? For allerede i første kapitel aner man uråd! Handlingen hopper noget tid bagud og fortæller om Susanne og hendes liv. Bogen slutter tidsmæssigt ved begyndelsen,…

Æg

Digte der fortæller om moderskabet, fra undfangelsen til fødslen. Tiden under og efter graviditeten og en søgen efter kvindelige fælleskaber, en fælles urrytme og tørsten efter et nyt sprog, et samlersprog; kvindsk

Min mors hemmeligheder

Barsk og rørende slægtsroman giver indblik i, hvordan unge ugifte kvinder blev betragtet for få år siden og er samtidig en fin kærlighedshistorie.

Overgrebet

Rystende roman om konsekvenserne af voldtægt og fortielser er en af årets helt store læseoplevelser. Den barske og bevægende historie er umulig at lægge fra sig.