Anonym (ikke efterprøvet)

Bulgari-forbindelsen af Fay Weldon

Fay Weldons meget omtalte bestillingsværk "Bulgari-forbindelsen" er morsom, velskrevet og underholdende, og såmænd ikke med mere omtale af det italienske juvelerfirma end man har set før i andre romaner og med andre firmaer. Bogen starter, da hovedpersonen Grace Salt er blevet løsladt efter at have…

Den anden dødssynd

Guillou benytter dødssynd nummer to, griskhed, til at berette om 1980'erne som griskhedens årti i niende og næstsidste bind af sin imponerende serie.

Akutklokken

Hyggelig og underholdende roman om to søstre, som oplever livet fra en ny side, da de arver en slægtning.

Dunbar

Romanen beskriver på typisk St Aubynsk manér overklassens utiltalende magtbegær og fornedrende opførsel i en moderne Kong Lear.

At leve

’At leve’ er den rørende historie om en mands forvandling fra forkælet rigmandssøn til godhjertet bonde. Kulturrevolutionen bliver et bagtæppe, som ændrer det kinesiske samfund fundamentalt, og det får uoverstigelige konsekvenser for individet.

Herre og tjener

Den russiske købmand Vasili Andréitsj's grådighed driver ham ud på en slæderejse i en voldsom snestorm. Med sig har han tjeneren Nikita, og selv om de flere gange farer vild, ændrer købmanden først sind, da han står ansigt til ansigt med døden

Safaritango

Humoristisk historie om et dansk rejseselskab på safari i Kenya. Alle deltagerne har deres ønsker til livet, og se, om de ikke bliver opfyldt under Afrikas sol!

Kayser & Co.

Ni noveller om grådighed og kynisme på arbejdspladser