Anonym (ikke efterprøvet)

Den der falder

Det er en meget velskrevet og anderledes thriller, Michael Larsen denne gang har begået, der delvist bygger på selvoplevede søvnlammelser.

De fremmede

Spænding, mystik, koder og opdagelsen af en parallelverden er alle ingredienser i første del af en lovende serie for mysteriehungrende børn.

Den trojanske arv

Antikvarboghandler Michael Vilhelm Petersen har mistet sin far, der var gammel frihedskæmper. Arven viser sig at være en kæmpeformue, skjult i en bank i Schweiz. Desuden har faderen efterladt en gåde, der fører Michael på sporet af en utrolig, men også yderst farlig hemmelighed fra 2. verdenskrigs…

Hvem kan bryde Leonardo da Vinci-koden?

Hjælp direktøren for Mysteriemuseet med at løse 7 gåder gemt bl.a. i Leonardo da Vincis spejlskrift, før svindlerne Dr. Malfatto og fru Bart gør det. Du rejser tilbage i tiden og får hjælp af en hund, et hæfte med gåder og et lille spejl. Skynd dig!

Lillekat kan gætte mange gåder

Billedbog. Eventyr om Lillekat, der drager ud i verden for at søge lykken. Undervejs møder han bl.a. Robinson-kat, Robin kat og katten Don Quixote som alle råder ham på hans videre færd. Men Lillekat gør alligevel, hvad han selv vil