Anonym (ikke efterprøvet)

Vanæret

Linda Castillo bliver ved med at øge kvaliteten bog for bog. Plottet i ’Vanæret’ er helt igennem skudsikkert og yderst gennemtænkt.

I al hemmelighed

Endnu en fremragende amishkrimi med Kate Burkholder, måske den bedste til dato.

På afveje

Endnu en fremragende krimi med Kate Burkholder, der er politichef i Painters Mill, et lille samfund hvor en del af befolkningen tilhører Amishfolket.

De ugudelige

Politichef Kate Burkholder bliver kaldt til et politidistrikt langt ude på landet i staten New York. Her ønsker man hendes hjælp i en eskalerende situation i et isoleret amishsamfund, hvor man har fundet liget af en ung pige. Eftersom det lokale politi er ude af stand til at trænge igennem den mur…

Efter Stormen

En forfærdelig tornado bevæger sig igennem USA og rammer den lille by Painter's Mill i Ohio. Tornadoen kommer til at afsløre store hemmeligheder, og snart må politichefen Kate Burkholder på en vanskelig udfordring.

Døden venter

En amishfamilie blev næsten udslettet under et hjemmerøveri for 25 år siden. Nu bliver den gruppe, der formodentlig stod bag, taget af dage en efter en. Politichef Kate Burkholder forsøger at forhindre yderligere drab

Genspejl

Retsgenetikeren Sarah Bermann lever skjult i et mennonitter-samfund i USA. Men den hemmelige FBI-gruppering, som hun tidligere har afsløret, tørster efter hævn, og de har midlerne til at finde hende igen.

Sidste åndedrag

Sidste åndedrag er femte bog i Castillos fascinerende serie med den tidligere amishpige, nu politichef, Kate Burkholder som hovedperson.   “Det er effektivt, foruroligende og troværdigt. Kort sagt leverer Castillo glimrende underholdning.” – Politiken 

Meldt savnet

Krimi fra USA's amish-samfund, hvor en række unge teenagere forsvinder og politichef Kate Burkholder, der selv har amish-baggrund, sættes på sagen.